Ízletes modatperecek.

Perec. Amit majszolni szokás. E blog verbális-gasztro élvezetet nyújt. Rághatunk itt kifordított bölcsességeket, használhatatlan afrodizákumokat, de ízlelgethetünk csöppnyi verseket is. Jelszó: filozófia mindenekelőtt. Perec módra, görbén kanyarintva, és kicsit elsózva. Jóétvágyat!

2010.12.17. 22:33 -Hoze-

Intró

Köszöntjük a Pereces blog olvasóit. Blogunkon hülye mondatok, útvesztett bölcsességek, felhasználhatatlan afrodizákumok, kisebb versek lesznek olvashatók. Mondataim saját alkotások. Akár a perecet, ízletesen lehet majszolgatni, akár többször is a mondatokat, hogy a lényeg előbukjék belőlé! 
Ez kérem véresen komoly. Aki nevetni mer, annak elküldjük a lakcímét és telefonszámát a Kuruc Infónak, az NBH-nak, továbbá jól megveri őt 20 néger is.
Úgy tessék vigyázni.
Jó olvasást.

- Hoze -

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pereczes.blog.hu/api/trackback/id/tr702522949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása